Wist je dat het belangrijk is dat je af en toe het gebit van je hond poetst? Dit kan heel gemakkelijk met een tandenborstel. Op deze manier blijft de adem namelijk lekker fris ruiken en blijft de bek van het beestje gezond. Als dit nog niet voldoende is om de bek schoon te houden, zijn er ook nog andere middelen die speciaal ontwikkeld zijn om een slechte adem bij je hond aan te pakken. Zo is er bijvoorbeeld een vloeistof die je toe kunt voegen aan het drinkwater van je hond waardoor het water verandert in een mondwater die het gebit verzorgt.  

Gezonder tandvlees met California Pets drinkwater additief 

California Pets drinkwater additief is ideaal wanneer je hond regelmatig last heeft van een slechte adem. Er zit een actieve zuurstof formule in het product waardoor schadelijke bacteriën niet langer kunnen overleven en dus ook niet meer hun nare geurtjes kunnen verspreiden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je hond. Zo zit er bijvoorbeeld tetranatrium EDTA en natrium bicarbonaat in die helpen om de zuurgraad van het water te balanceren waardoor het minder hard wordt.   

Hoe California Pets drinkwater additief te gebruiken 

Door slechts een theelepel van de vloeistof toe te voegen aan het drinkwater van je trouwe viervoeter, wordt het water omgetoverd tot een reinigend en verzorgend mondwater. De verhoudingen zijn dat je een theelepel van het California Pets drinkwater additief toe moet voegen bij een kwart liter water. Het fijne aan dit product is dat het niet alleen geschikt is voor honden, maar ook voor katten. Dit zie je overigens wel vaker bij deze producten. De middelen tegen blaasontsteking van dit merk werken ook goed voor blaasontsteking bij katten!

Een gezond gebit met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden  

Je kunt ook zorgen voor een gezond gebit bij je hond door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Deze tandenborstel is speciaal ontwikkeld om het gebit van je hond grondig en eenvoudig te reinigen. Dit is erg belangrijk omdat zo’n tachtig procent van de honden na zijn derde levensjaar problemen krijgt met zijn gebit door bijvoorbeeld tandsteen of tandplak. Met deze tandenborstel kun je dit voorkomen en weghalen waardoor je hond een gezonde bek behoudt.  

Hoe de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken 

De AE Dogz Pet Tooth Stick is heel eenvoudig te gebruiken. De spons-kop van de borstel kun je gebruiken om de viezigheid en tandplak te verwijderen. De tandenborstel bevat super absorberende nanodeeltjes die alle viezigheid absorbeert en snel verwijdert. Dit tast verder het tandglazuur van je hond niet aan. Na slechts een aantal keer de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden gebruiken merk je al verschil.  

Een gezond gebit met Chewsi Dental Chew Toy 

Je kunt op een hele speelse wijze het gebit van je hond reinigen, namelijk met de Chewsi Dental Chew Toy. Dit is een speeltje waar je hond op moet kauwen. Door de zachte noppen en de ribbelige structuur die het heeft, worden voedselresten en tandplak verwijderd en het gebit grondig schoongemaakt.  

Hoe de Chewsi Dental Chew Toy te gebruiken 

In principe hoef je niet zoveel te doen als je wilt dat je hond de Chewsi Dental Chew Toy gebruikt. Je hond zal er namelijk vanzelf mee gaan spelen. In het midden van het speeltje zit een opening waar je iets in kan stoppen. Zo kun je er bijvoorbeeld een speciale tandpasta in doen zodat het gebit nog effectiever gereinigd wordt. Ook kun je kiezen om er een gezonde snack in te stoppen zodat je hond nog meer gestimuleerd wordt om op de Chewsi Dental Chew Toy te kauwen.  

Het einde van de slechte adem met de Dr. Brite Natural Tandspray 

Je kunt heel eenvoudig een einde maken aan de slechte adem van je hond door gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray. Dit is een tandspray met alleen maar natuurlijke ingrediënten die de bacteriën in je mond bestrijdt en een schoon en fris gevoel achter laat. De ingrediënten zijn zo goed dat zelfs katten en mensen deze spray ook kunnen gebruiken.  

Hoe de Dr. Brite Natural Tandspray te gebruiken 

De Dr. Brite Natural Tandspray is heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft het alleen maar langs de tandvleeslijn van je hond of kat te spuiten. Op deze manier wordt de gezondheid van het tandvlees gemakkelijk en snel verbeterd. Daarnaast weekt het tandsteen los en maakt het de adem weer helemaal fris.  

Verzorg je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen 

Je kunt heel gemakkelijk het gebit van je hond verzorgen door de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Door dit product regelmatig te gebruiken om het gebit van je hond schoon te maken, verbetert de conditie van het tandvlees, wordt tandplak eenvoudig verwijderd waardoor tandsteen uitblijft en worden de tanden en de adem van je hond weer fris en schoon.  

Hoe de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken 

Je kunt heel eenvoudig het gebit van je hond schoonmaken met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Je krijgt er ook een spray bij die je kunt gebruiken om mee te poetsen. Hier zitten alleen maar veilige en biologische ingrediënten in zodat de mondgezondheid van je hond op een natuurlijke manier wordt verbeterd.  

Maak een einde aan de slechte adem van je hond met de OxyFresh Pet Dental Kit 

Tot slot kun je ook de OxyFresh Pet Dental Kit gebruiken om het gebit van je huisdier schoon te maken. Dit is een setje met daarin een tandpasta, spray en drie mini vinger tandenborsteltjes. Hiermee kun je het gebit goed schoonmaken waardoor je hond niet langer last heeft van een slechte adem. Zo kun je gemakkelijk de hondengeur verwijderen.   

Hoe de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken 

Het is heel eenvoudig om de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken. Je brengt namelijk de tandpasta aan op de vinger tandenborstel zodat je de tanden kunt poetsen. Poets de tanden voorzichtig en let er ook op dat je de tandvleeslijn masseert. Daarna spray je de tanden en de tong van je hond. Dit doe je vervolgens zo’n twee tot drie keer per week. Dit kun je gemakkelijk combineren met de oorverzorging van jouw hond. Door dit tegelijk te doen met het gebruik van de oorreiniger hond zal dit al snel in jouw ritme komen.